Сутність спеціальних процесуальних засад діяльності антимонопольного комітету України й особливості їх правового регулювання - Плетньова, О. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
У статті розглядаються спеціальні процесуальні засади діяльності Антимонопольного комітету України та шляхи вдосконалення їх правового регулювання.