Щодо прогалин права як детермінант виникнення адміністративно-господарського спору, їх виявлення та подолання - Пригоцький, В. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
У статті розглядаються причини виникнення прогалин у праві та законі, що зумовлюють адміністративно-господарські спори, узагальнюється порядок їх подолання.