Із зали засідань Президії НАН України (13 березня 2019 року) (Вісник НАН України, 2019)
На засіданні Президії НАН України 13 березня 2019 року розглядалися такі питання: тенденції розвитку спеціальної електрометалургії титану в Україні (доповідач — член-кореспондент НАН України С.В. Ахонін); про виконання цільового наукового проекту «Економічні, техніко-технологічні та екологічні імперативи цільового розвитку енергетики України» (доповідач — академік НАН України В.М. Геєць); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.