Із зали засідань Президії НАН України (27 березня 2019 року) (Вісник НАН України, 2019)
На засіданні Президії НАН України 27 березня 2019 року розглядалися такі питання: про наукове забезпечення видобутку вуглеводневої сировини (доповідачі — академік НАН України Є.І. Крижанівський і член-кореспондент НАН України Д.О. Єгер); про підсумки виконання цільової комплексної програми НАН України «Грід-інфраструктура і грід-технології для наукових і науково-прикладних застосувань» за 2014–2018 рр. (доповідач — академік НАН України А.Г. Загородній); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.