Про хід реалізації Концепції розвитку НАН України на 2014–2023 роки та затвердження плану заходів з її виконання на період 2019–2023 років (стенограма виступу на засіданні Президії НАН України 10 квітня 2019 року) - Богданов, В.Л. (Вісник НАН України, 2019)
У виступі розглянуто найважливіші результати реалізації протягом 2014–2018 рр. Концепції розвитку Національної академії наук України на 2014–2023 роки та наведено інформацію про хід виконання Плану з реалізації завдань і заходів Концепції.