70-річчя академіка НАН України Ю. Ю. Глеби (Вісник НАН України, 2019)
13 червня виповнилося 70 років відомому біологу, фахівцю з клітинної інженерії рослин та генетики академіку НАН України Юрію Юрійовичу Глебі.