Із зали засідань Президії НАН України (29 травня 2019 р.) (Вісник НАН України, 2019)
На засіданні Президії НАН України 29 травня 2019 року розглядалися такі питання: біофізика канцерогенезу простати: новий погляд на проблему (доповідач — член-кореспондент НАН України Я.М. Шуба); про заходи з відзначення 75-річчя від дня заснування Головної астрономічної обсерваторії НАН України (доповідач — академік НАН України Я.С. Яцків); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.