Науковий журнал — виклики сьогодення (ІХ Науково-практична конференція "Наукова періодика: традиції та інновації") - Болкотун, З.А.; Радченко, А.І. (Вісник НАН України, 2019)
5 червня 2019 р. в Києві у приміщенні Головної астрономічної обсерваторії НАН України відбулася ІХ Науково-практична конференція «Наукова періодика: традиції та інновації», організована Видавничим домом «Академперіодика» НАН України. У статті висвітлено основні питання, які розглядалися на конференції, зокрема пов'язані з викликами, що стоять сьогодні перед науковою періодикою, пропозиції та ініціативи учасників заходу.