70-річчя члена-кореспондента НАН України В. Ф. Клепікова (Вісник НАН України, 2019)
13 липня 2019 р. виповнюється 70 років відомому вченому, фахівцю в галузі електрофізики і ядерної фізики, доктору фізико-математичних наук, професору, директору (з 1994 р.) Інституту електрофізики і радіаційних технологій НАН України, заслуженому діячу науки і техніки України, лауреату премій ім. С.І. Пекаря та ім. К.Д. Синельникова НАН України, члену-кореспонденту НАН України Вячеславу Федоровичу Клепікову.