60-річчя члена-кореспондента НАН України М. В. Бондаря (Вісник НАН України, 2019)
7 липня 2019 р. виповнюється 60 років відомому вченому в галузі спектроскопії та нелінійно-оптичних властивостей органічних сполук члену-кореспонденту НАН України Михайлу Віталійовичу Бондарю.