Локальні акти банків і небанківських фінансових установ: їх правова природа - Пожидаєва, М. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Стаття присвячена визначенню місця локальних актів банків та небанківських фінансових установ у системі правових актів. Виділені різні види локальних актів банків. Обґрунтована необхідність закріплення на законодавчому рівні співвідношення понять «банківські правила» і «внутрішні акти» фінансово-кредитних установ.