Валентина Василівна Єрмак (Слово і Час, 2016)
Сльотавий день передзим’я приніс страшну звістку: 11 грудня перестало битися серце Валентини Єрмак. Підступна хвороба забрала молоду жінку, яка невдовзі мала стати матір'ю, талановитого, вдумливого і працьовитого науковця, душевну, щиру і справедливу людину.