Специфіка гендерних мотивів у творчості Філіпа Сідні та Бахадир Ґерай Хана І (Резмі): історико-біографічний та компаративний аспекти - Стріха, М.; Трош, С. (Слово і Час, 2016)
Статтю присвячено аналізові специфіки гендерних мотивів лірики Ф. Сідні та Бахадир І Ґерай Хана в компаративному аспекті. Дослідження особливостей гендерних мотивів репрезентує не тільки специфіку творчості англійського та кримськотатарського поетів, а й взаємодію літературних явищ західної та східної лірики в поетичному та мотивному контекстах.