Свідчення епохи: "Учительне Євангеліє" Кирила Транквіліона Ставровецького та його сучасна україномовна версія - Кашуба, М. (Слово і Час, 2016)
Рецензія на книгу: Транквіліон Ставровецький К. Учительне Євангеліє. - Львів: Свічадо, 2014. - 679 с.