Прозописьмо Михайла Слабошпицького у фокусі біографістики - Кузьменко, В. (Слово і Час, 2016)
Рецензія на книгу: Черниш А. Жанрово-стильові особливості роману-біографіїу творчості Михайла Слабошпицького: монографія. – Суми :ВВП "Мрія", 2015. – 172 с.