Про досвід міжнародного проекту "Слов'янська порівняльна метрика (на матеріалі публікації Люцилли Пщоловської в ж. "Слово і Час", 2009, №1)" - Костенко, Н. (Слово і Час, 2016)
У статті подано віршознавчий коментар до публікації проф. Люцилли Пщоловської, відомої польської дослідниці проблем поетики й віршування. Стаття підсумовує досвід міжнародного проекту “Слов’янська порівняльна метрика”, яким керувала Пщоловська.