Літературне інобуття думи - Жилін, М. (Слово і Час, 2016)
Рецензія на книгу: Цікавий С. А. Жанр думи в українській літературі: становлення, етапи розвитку, художня специфіка. Монографія. - Вінниця: ТОВ "Нілан-Лтд", 2015. - 240с.