Екранне втілення літературного хронотопу - Дубініна, О. (Слово і Час, 2016)
У статті розглядаються різні шляхи та засоби втілення на кіноекрані літературного хронотопу, виявляються базові чинники успіху інтермедіального перекодування на художньому рівні.