Електромагнітні дослідження західної частини Українського щита - Ніколаєв, І.Ю.; Кушнір, А.М.; Ільєнко, В.А.; Ніколаєв, Ю.І. (Геофизический журнал, 2019)
Представлені результати синхронних магнитотеллурических і магнітоваріаціонних досліджень за профілями Радомишль-Фастів та Ружин-Сквира, виконаних в 2015 р, при вивченні глибинної будови земної кори в західній частині Українського щита з метою пошуків зон метасоматоза і пов'язаних з ними рудопроявлений корисних копалин.