Аналіз накопичення і систематизація породних відвалів вугільних шахт, перспективи їх розробки - Петльований, М.В.; Гайдай, О.А. (Геотехнічна механіка, 2017)
Розглянуто актуальні питання проблеми накопичення породних відвалів діючих вугільних шахт в гірничопромислових регіонах Україні та перспектив щодо подальшого їх промислового освоєння.