Полічастотні грохоти для тонкої класифікації і зневоднення подрібнених уранових руд та відходів їх переробки - Шевченко, В.Г.; Шевченко, Г.О.; Лебедь, Г.Б.; Сущенко О.І. (Геотехнічна механіка, 2017)
Для виділення із замкнутого циклу кондиційних часток подрібненої уранової руди запропоновано використовувати вібраційні полічастотні грохоти, які призначені для класифікації сипких матеріалів і виділення твердих часток із пульп чи суспензій по їх крупності від декількох мікрон до міліметрів.