Применение факторного анализа геолого-геохимических и геофизических параметров для прогноза оруденения на Бобриковском золоторудном месторождении - Агаркова, Н.Г. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2008)
Вивчення внутрішньої будови родовища при спільному дослідженні геолого-геохімічних і геофізичних даних з геологорозвідувальних і геофізичних профілiв методу АМТЗ з використанням факторного аналізу дозволило виділити структурно-речовинні комплекси для петрофізичної характеристики розрізу та інтерпретації даних площових геофізичних досліджень методом АМТЗ і визначити пошукові геолого-геофізичні ознаки зрудніння.