Экспериментальная оценка длины зависания породных консолей - Назимко, И.В. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2008)
Досліджена довжина консолей зависання при двух швидкостях посування очисного вибою.