Від імпресіонізму до постімпресіонізму: М. Коцюбинський та його літературна "школа" - Приліпко, І. (Слово і Час, 2016)
Рецензія на книгу: Меншій А. “Напоєні красою слів твоїх…”: “школа” М. Коцюбинського в українському постімпресіонізмі: монографія. – Миколаїв : Іліон, 2016. – 580 с.