Анализ экспериментальных исследований энергетических характеристик насоса с центробежно-вихревой ступенью - Трофименко, П.Е.; Найда, М.В. (Прикладная механика, 2017)
У статті представлено аналіз характеристик насосного обладнання гідродинамічного принципу дії для перекачування рідин, їх переваги і недоліки. Розглянуто можливість і перспективи використання насоса з відцентрово-вихровим ступенем. Дано аналіз результатів дослідження роботи насоса з відцентрово-вихровим ступенем.