О задаче синтеза системы управления квадрокоптером - Ларин, В.Б; Туник, А.А. (Прикладная механика, 2017)
Наведено алгоритм синтезу управління квадрокоптером. Розглянуто 2 варіанта управління горизонтальним рухом апарату. У першому випадку задається кінцеве положення, а в другому - крейсерська швидкість. На прикладах проведено порівняння з результатами інших авторів.