Амплитудно-частотные характеристики активных и реактивных компонентов полной проводимости пьезокерамических резонаторов - Карлаш, В.Л. (Прикладная механика, 2017)
Обговорено подальший розвиток експериментальних методів, включаючи пошуки експериментальних способів з визначення коефіцієнтів зв'язку і втрат енергії. Методи базуються на побудові експериментальних і розрахованих амплітудно-частотних залежностей повних, активних і реактивних компонентів адмітансу та порівнянні їх між собою.