Индикаторные признаки металампроитов - Исаев, В.А. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2008)
Узагальнено дані по металампроїтам, встановлено індикаторні текстурні, структурні, мінеральні і геохімічні ознаки цих порід.