Роман Гром'як: життя infinite - Ковалець, Л. (Слово і Час, 2017)
Рецензія на книгу: Вертепи долі. Спогади про Романа Гром'яка / упоряд. З. Лановик, М. Лановик. - Тернопіль: Терноп. нац. пед. ун-т ім. В. Гнатюка, 2016. - 565 с.