Інституту електродинаміки НАН України – 70 - Шидловський, А.К. (Технічна електродинаміка, 2017)
Цього року Інституту електродинаміки НАН України, який до 1963 року мав назву Інститут електротехніки, виповнюється 70 років від дня його заснування. Пройдений шлях − це шлях становлення і розвитку електроенергетики, електротехніки та енергетичного машинобудування України, вітчизняної енергетичної науки та розвитку наукових шкіл і нових напрямків в електротехніці та енергетиці.