Фрагменти біографій найяскравіших представників єврейської общини м. Глухова XIX – початку XX століття, чиї надгробки на могилах збереглися на глухівському юдейському кладовищі - Назарова, В. (Сiверянський лiтопис, 2019)
У статті на підставі архівних, документальних і літературних джерел викладені відомості біографічного характеру, що розповідають про найяскравіших і найзначніших представників єврейської общини м. Глухова XIX – початку XX ст., чиї надгробки на могилах збереглися до сьогоднішнього часу. У роботі приведений опис деяких пам'ятників і зроблена спроба оцінити їхню історико-культурну значущість.