Агітаційно-пропагандистська аркушева література Директорії УНР (листопад 1918 р. – січень 1919 р.) - Лук’янець, К. (Сiверянський лiтопис, 2019)
У статті досліджено особливості функціонування листівкових видань, видрукуваних Директорією УНР. Розглянуто агітаційну аркушеву літературу як додаткове джерело вивчення історії діяльності Директорії в листопаді 1918 р. – січні 1919 р. Проаналізовано тематику й зміст опублікованих матеріалів у аркушівках.