Рід Кочубеїв у генеалогічних дослідженнях - Герасько, М. (Сiверянський лiтопис, 2019)
У статті розглядаються теорії походження роду Кочубей, його історія на теренах України. У праці досліджено біографії членів родини, а також згадуються нащадки, що проживають у різних куточках світу.