До 70-річчя Михайла Васильовича Загірняка (Технічна електродинаміка, 2017)
25 вересня 2017 року виповнюється 70 років Михайлу Васильовичу Загірняку – дійсному члену (академіку) Національної академії педагогічних наук (НАПН) України, заслуженому діячеві науки і техніки України, лауреату державної премії України в галузі науки і техніки, доктору технічних наук, професору, ректору Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського (КрНУ).