Газета «Вісті Прилуччини» як історичне джерело історії Чернігівщини періоду нацистської окупації (1941–1943) - Кіріченко, О. (Сiверянський лiтопис, 2019)
На основі матеріалів Державного архіву Чернігівської області досліджено видавничу діяльність газети «Вісті Прилуччини» за 1941–1943 рр., схарактеризовано її тематичні рубрики.