До 110-річчя з дня народження А. Л. Міхньова - Асадчев, О. (Сiверянський лiтопис, 2019)
Статтю присвячено видатному українському вченому-терапевту, доктору медичних наук, професору, заслуженому діячу науки Української РСР А. Л. Міхньову.