Мілих Володимир Іванович (до 70-річчя з дня народження) (Електротехніка і електромеханіка, 2019)
22 червня 2019 р. виповнюється 70 років від дня народження і 47 років трудової діяльності доктору технічних наук, професору, завідувачу кафедри «Електричні машини» Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», відміннику освіти України, відомому вченому в галузі електротехніки і електромеханіки Мілих Володимиру Івановичу.