Баранов Михаил Иванович. К 70-летию со дня рождения (Електротехніка і електромеханіка, 2019)
Баранов Михайло Іванович - керівник науково-дослідного відділу НДПКІ "Молнія" Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут", доктор технічних наук, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки.