Формування характеристик робочих режимів вентильно-індукторних двигунів з періодичним навантаженням - Бібік, О.В.; Мазуренко, Л.І.; Шихненко, М.О. (Електротехніка і електромеханіка, 2019)
Метою статті є формування залежностей ККД від корисної потужності за зміни напруги живлення і кутів комутації, пульсацій частоти обертання ротора від моменту інерції приводу та механічних характеристик вентильно-індукторних двигунів з періодичним навантаженням, розроблення рекомендацій щодо забезпечення їх ефективних і надійних робочих режимів у складі одноциліндрових поршневих компресорів.