Відзнака МАРТІС «Золота Фортуна», 2016 р. (Энерготехнологии и ресурсосбережение, 2016)
16 грудня 2016 року в Малій залі Президії НАН України відбулося урочисте нагородження номінантів Міжнародної академії рейтингових технологій та соціології МАРТІС «Золота Фортуна Серед численних номінантів була Агєєва Валентина Костянтинівна, відповідальний секретар та заступник головного редактора журналу «Энерготехнологии и ресурсосбережение», яка за клопотанням трудового колективу редакції журналу за високий професіоналізм та вагомий внесок у розбудову України нагороджена почесною відзнакою МАРТІС «Золота Фортуна » МЕДАЛЛЮ «ТРУДОВА СЛАВА» ІІ ступеня.