Його праці активізують дослідницьку думку (До сторіччя від дня народження Юрія Івакіна) - Чамата, Н. (Слово і Час, 2017)
У статті йдеться про вагомий внесок в українське літературознавство відомого дослідника творчості Т. Шевченка.