Зоопланктон гирлової ділянки р. Віти та його енергетичний баланс - Громова, Ю.Ф.; Триліс, В.В. (Гидробиологический журнал, 2017)
В роботі розглянуто елементи енергетичного балансу зоопланктону гирлової ділянки р. Віти (басейн р. Дніпро) на чистоводних і зарослих макрофітами біотопах, показана роль у цьому балансі окремих таксономічних і трофічних груп. Визначено внесок зоопланктону в енергетичний баланс екосистеми гирлової ділянки р. Віти в різні за водністю роки.