Добір селекційних форм кукурудзи за вмістом каротиноїдів у зерні - Феденко, В.С.; Шемет, С.А.; Федоренко, Е.М. (Физиология растений и генетик, 2013)
Досліджено вміст каротиноїдів і параметри відбиття насіння селекційних форм кукурудзи. Встановлено можливість селекційного експрес-добору за параметрами кривих розподілу спектральних характеристик зернівок.