Исследование устойчивости горных пород к различным видам природных воздействий с использованием лазерно-ультразвуковой спектроскопии - Корчак, А.В.; Закиров, А.А.; Иньков, В.Н.; Черепецкая, Е.Б.; Шкуратник, В.Л. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2009)
Розглянуто результати експериментальних досліджень ступеня вивітрювання зразків піроксенів під впливом чинників різної фізичної природи з використанням методів лазерної ультразвукової спектроскопії.