Модели и подходы к решению задач изучения и прогнозирования гидрогеомеханических процессов в подработанных массивах калийных пород - Журавков, М.А.; Коновалов, О.Л.; Круподеров, А.В.; Зейтц, В.Э. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2009)
У статті описується підхід до моделювання гідрогеомеханічних процесів на основі використовування методу скінченних елементів.