Геомеханические исследования как метод изучения техногенного гидродинамического режима на территории Солотвинского солерудника - Тиркель, М.Г.; Артеменко, П.Г.; Питаленко, Е.И.; Педченко, С.В. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2009)
У статті дається загальна характеристика ситуації, що склалася на території Солотвінського солерудника. Виконана оцінка існуючого гідродинамічного режиму на підставі результатів геомеханічних досліджень.