Агрономічний потенціал і перспективи тритикале - Рибалка, О.І.; Моргун, В.В.; Моргун, Б.В.; Починок, В.М. (Физиология растений и генетика, 2015)
Подано огляд сучасного стану й наведено результати експериментальних досліджень авторів стосовно генетичного поліпшення та господарського використання тритикале. Численні дані світової науки і практики засвідчують перспективи розширення виробництва й використання нової цінної культури для задоволення продовольчих і кормових потреб, а також технічної переробки зерна тритикале.