Вплив температурних стресів на вміст цитокінінів у проростках Triticum aestivum L. сорту Ятрань 60 - Косаківська, І.В.; Войтенко, Л.В.; Ліхньовський, Р.В.; Устінова, А.Ю. (Физиология растений и генетика, 2015)
Досліджено вплив температурного режиму на склад і вміст цитокінінів (ЦК) у кореневій та надземній частинах 7- й 14-добових проростків Triticum aestivum L. жаростійкого сорту Ятрань 60.