Вплив лектину на азотфіксувальну активність та відновлення нітратів у рослинах люцерни, інокульованої ризобіями, на фоні різного водозабезпечення - Михалків, Л.М. (Физиология растений и генетика, 2015)
Досліджено вплив екзогенного лектину насіння сої на відновлення нітратів у рослинах, а також азотфіксувальну активність бульбочок люцерни, інокульованої Sinorhizobium meliloti 441, за різного водозабезпечення (60 і 40 % ПВ).