"...я є великим чоловіком до малих інтересів": напівзабута постать письменника і священика Олекси Бобикевича - Приліпко, І. (Слово і Час, 2017)
Статтю присвячено постаті О. Бобикевича (1865–1902) – священика, педагога, громадського діяча, письменника. З'ясовано місце і роль О. Бобикевича в культурному та суспільному житті Галичини, розглянуто особливості його літературної та публіцистичної творчості, зокрема розкрито художню специфіку поетичних, драматичних і прозових творів автора.